Fanikorut

Onko hevosellasi vannoutuneita faneja? Onko hevosesi julkkis? Onko teillä kimpparavuri tai -ratsu? Haluatko tarjota ratsastuskoulusi asiakkaille mahdollisuuden hankkia lempihevosensa fanituote? Haluatteko seurassanne tarjota kisoissa upeat palkinnot?

Tarjoamme upeat käsintehdyt jouhi-hartsikorut hevosten faniporukoille ja taustajoukoille. Valitsimme Jouhikorut by Anne Svahn -mallistosta muutaman suositun korun, jotka sopivat hyvin tiimikoruiksi ja jotka eivät vaadi paljon jouhia. 

Alla oleva tarjous koskee tilauksia, joka sisältää vähintään 10 kpl koruja joko yhden hevosen jouhista, tai usean hevosen jouhista niin että jouhet ovat sekaisin. Korut voi valita alla olevista, suosittelemistamme vaihtoehdoista, tai pyytää tarjouksen muista malleista. Huomaattehan kuitenkin, että punoskoruihin tarvitaan huomattavasti enemmän jouhia kuin hartsisiin.

* Tilaajana talli / seura/ kimppa, korut 20 % alennuksella (ennakko)laskulla. Jos eri hevosten jouhet halutaan omiin koruihinsa, alennus on 10 % (paitsi jos kutakin min. 10 kpl). Näin esim. kimppahevosen omistajat saavat korut edullisesti, tai halutessaan esim. ratsastuskoulu voi myydä korut asiakkaille haluamaansa hintaan. 
tai
* Tilaukset Raudikko Ruuna -verkkokaupan kautta: ennakkotilaukset 20 % alennuksella, valmiit korut 15 % alennuksella. Saatte alennuskoodin kauppaan, jolloin pääsette vaikuttamaan, kuka koruja voi ostaa edulliseen hintaan.

Ota yhteyttä! emmi@raudikkoruuna.fi

Hartsista ja jouhista tehty pallo-avaimenperä.
Avaimenperä, pallo. Jouhet pitkinä hartsin sisällä. Huom. kuvasta poiketen sisältää myös avaimenperärenkaan.
norm. 26 €, 20 % alennuksella hinta 20,80 €
Hartsista ja jouhista tehty sydämenmuotoinen avaimenperä
Avaimenperä, sydän. Jouhet pitkinä hartsin sisällä.
norm. 29 €, 20 % alennuksella hinta 23,20 €
Kaulakoru, Leimu. Jouhet lyhyinä hartsin sisällä.
norm. 32€, 20 % alennuksella hinta 25,60 €