Fanikorut

Onko hevosellasi vannoutuneita faneja? Onko hevosesi julkkis? Onko teillä kimpparavuri tai -ratsu? Haluatko tarjota ratsastuskoulusi asiakkaille mahdollisuuden hankkia lempihevosensa fanituote? Haluatteko seurassanne tarjota kisoissa upeat palkinnot?

Tarjoamme upeat käsintehdyt jouhikorut hevosten faniporukoille ja taustajoukoille. Valitsimme Jouhikorut by Anne Svahn -mallistosta muutaman suositun korun, jotka sopivat hyvin tiimikoruiksi ja jotka eivät vaadi paljon jouhia. Mikäli haluaisit jonkun muun korumallin, ole yhteydessä niin mietitään yhdessä, mikä olisi teille sopivin vaihtoehto.

Alla oleva tarjous koskee tilauksia, joka sisältää vähintään 10 kpl koruja joko yhden hevosen jouhista, tai usean hevosen jouhista niin, että jouhet ovat sekaisin. Korut voi valita alla olevista, suosittelemistamme vaihtoehdoista, tai pyytää tarjouksen muista malleista. Huomaattehan kuitenkin, että punoskoruihin tarvitaan huomattavasti enemmän jouhia kuin hartsisiin tai pelkkiin tupsuihin.

* Tilaajana talli / seura/ kimppa, korut 20 % alennuksella (ennakko)laskulla. Jos eri hevosten jouhet halutaan omiin koruihinsa, alennus on 10 % (paitsi jos kutakin min. 10 kpl). Näin esim. kimppahevosen omistajat saavat korut edullisesti, tai halutessaan esim. ratsastuskoulu voi myydä korut asiakkaille haluamaansa hintaan. 

* Tilaukset Raudikko Ruuna -verkkokaupan kautta: ennakkotilattavat ja maksettavat korut 20 % alennuksella, alustavasti sovittu määrä valmiita koruja 15 % alennuksella. Saatte alennuskoodin kauppaan, jolloin pääsette vaikuttamaan, kuka koruja voi ostaa edulliseen hintaan.

Ota yhteyttä! emmi@raudikkoruuna.fi

Sydämenmuotoinen avaimenperä hartsista. Sisällä jouhet pitkinä aseteltuna. Hinta 33 €, 20 % alennuksella 26,40 €.

Pallonmuotoinen avaimenperä hartsista. Sisällä jouhet pitkinä. Hinta 28 €, 20 % alennuksella 22,40 €.

Kome eriväristä jouhitupsua

Jouhitupsu-avaimenperä. Hinta 12€, 20 % alennuksella 9,60 €.